Helló, Hévíz!

Hévíz ingatlan.com-os oldala

Hévíz fotója

Hévízen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Hévízi statisztikák

Hévíz irányítószáma: 8380

A grafikonon Hévíz lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Hévíz bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Hévíz városa Zala megyében és országos szinten is egy igazi kis gyöngyszem. A világhírű Hévízi-tó a mozgásszervi betegségek „Mekkája”. Magyarország és a világ legkülönbözőbb tájairól zarándokolnak ide a gyógyulni, pihenni vágyók.
Magas színvonalú szolgáltatásaival, amelyek egész éves nyitvatartással működnek és gyönyörű, tiszta, rendezett környezetével Hévíz igen frekventált a hazai és nyugat Európai turisták körében is. Ezért a nagyjából 4600 fős lakossága különösen a tavaszi-nyári hónapokban jelentősen megemelkedik. Emiatt a városban működő színvonalas szállodák, panziók, éttermek, illetve üzletek biztosítják javarészt az itt élők megélhetését.
Keszthely és a Balaton-part mindössze 6 km távolságra van Hévíztől. Itt még több bevásárlási, sportolási, szórakozási, és kulturális program, lehetőségek tárháza várja az idelátogatókat és az itt élőket.
Hévízen az oktatási intézmények színvonala is kiemelkedő. A városban bölcsőde, óvoda, általános iskola, és gimnázium is működik.
Hévíz kiváló választás mind az életszínvonal, mind a gyönyörű, egyedülálló természeti környezet és az üzleti lehetőségek szempontjából is!

A fiatalabb, de akár idősebb családok számára is Hévíz északi és nyugati városrésze a legvonzóbb, hiszen itt található - elegáns, kertes családi házas környezetben -  a közintézmények jelentős része (iskolák, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, okmányiroda, posta, patika, stb.).
Míg a Hévízi-tó környékén és a város centrumában inkább a turisztikai jellegű ingatlanok – szállodák, panziók, üzletek és kiadás útján hasznosított lakóingatlanok helyezkednek el.
A Hévízi ingatlanok összességében országos szinten is kimagasló értéket képviselnek – amelyet a város frekventáltsága, a Hévízi-tó jelentősége és a Balaton közelsége indokol. 
Az ingatlanok ezért magas színvonalúak és értékállóak. 
A meglévő, illetve a tervezett fejlesztések pedig csak erősítik ezt. 
A buszpályaudvar nemrég újult meg teljesen, új közösségi és rendezvénytér épül, valamint a Lotus Therme Hotel után még egy 5 csillagos szálloda építése is folyamatban van.
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Hévíz és környéke

Kiadó ingatlanok Hévízen

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch