Helló, Zalaszentgrót!

Zalaszentgrót ingatlan.com-os oldala

Zalaszentgrót fotója

Zalaszentgróton keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Zalaszentgróti statisztikák

Zalaszentgrót irányítószáma: 8790

A grafikonon Zalaszentgrót lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Zalaszentgrót bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tóth Zoltán fotója

Tóth Zoltán

3 éve az ingatlan.com-on

Tóth Zoltán oldala
Zalaszentgrót autóbusszal és személygépkocsival a legkönnyebb elérni az ország minden részéből, de a vasúti közlekedés is megoldható autóbusz átszállással. 
A helyközi közlekedés a kis távolságok miatt autóval, kerékpárral és gyalogosan is lehetséges.

A településre jellemző a kisvárosias hangulat. Szépen kialakított terek és utcák fogadják az itt élőket és az ide látogatókat.
Minden szociális intézmény és szolgáltatás 5-10 percen belül elérhető, a bölcsőde, az óvoda, az iskolák, a modern egészségügyi központ, a gyógyszertár, a boltok.

Az itt élő emberek egy része a helyi szolgáltatóknál, különféle cégeknél és vállalkozásoknál  dolgozik, a másik részük ingázik a közelben lévő településekre.

Zalaszentgrót a kedvelt kisvárosok közé tartozik az elhelyezkedése miatt. Nagyobb városok és fürdővel rendelkező települések - Zalaegerszeg, Szombathely, Keszthely, Hévíz, Kehidakustány, Zalacsány - és turisztikai látványosságok közelében helyezkedik el.
A környéken rengeteg kirándulási lehetőség van, többféle “borút” övezi a települést.

Saját termálfürdővel is rendelkezik, amely minden év májusától szeptember végéig fogadja a fürdőzőket és a pihenni vágyókat.
További turisztikai látványosságok a közelben a Sümegi és a Rezi vár, a Zalaszántói sztúpa, helyben pedig a híres kőhíd, a romtorony és a Batthyány-kastély. 

Kulturális- és a sportolási lehetőségek is adottak a településen a művelődési ház, a Templom tér, a sportpálya, a sportcsarnok és a horgásztó területén.

Tóth Zoltán tippjei:

Zalaszentgróton az elmúlt években a fiatalok és az idősebbek is tudtak a saját igényüknek megfelelően ingatlant vásárolni.
Az idősebbek jellemzően kisebb és jó állapotban lévő családi házat vagy lakást kerestek, a fiatalok telket vagy felújítandó ingatlant.

Az árakat az ingatlan elhelyezkedése és az állapota nagymértékben befolyásolja.
A legtöbb korosztály számára a belváros és a közeli utcák a legkedveltebbek.

A településhez több városrész is tartozik: Kisszentgrót, Zalaudvarnok, Aranyod, Csáford, Zalakoppány és Tüskeszentpéter. Ezek a települések is népszerűek a hazai és a külföldi vevők számára egyaránt. Itt az árakat a terület és az épületek nagysága, minősége határozza meg.
  • Szép belváros
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Munkalehetőségek helyben
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Zalaszentgrót és környéke

Eladó ingatlanok Zalaszentgróton

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch