Helló, Alsópáhok!

Alsópáhok ingatlan.com-os oldala

Alsópáhok fotója

Alsópáhokon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Alsópáhoki statisztikák

Alsópáhok irányítószáma: 8394

A grafikonon Alsópáhok lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Alsópáhok bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Alsópáhok egy kis település mindössze 1500 lakossal, közvetlenül Hévíz városa mellett, Zala megyében, a Keszthelyi járásban helyezkedik el. Maga a „nyugalom szigete”.
A világhírű Hévízi-tó közvetlen közelsége miatt Alsópáhok igen kiváltságos helyzetet élvez. Hiszen a régióba érkező vendégek egy része Alsópáhokon száll meg az országos szinten is ismert, és a gyermekes családok által preferált 4 csillagos Kolping Hotelben, kis családi panziókban, illetve magán szállásokon -  a tófürdő innen akár gyalog is, egy rövid sétával elérhető.
A település kifejezetten rendezett, tiszta, szolgáltatásai magas színvonalúak.  
Minden fontosabb intézmény - óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, benzinkút, élelmiszerbolt (helyi kisbolt és egy SPAR szupermarket), pékség, kávézó, és két remek étterem is - működik egész évben.  
Keszthely és a Balaton-part mindössze 6 km távolságra van Alsópáhoktól  - ott még több bevásárlási, sportolási, szórakozási, és kulturális program várja az odalátogatókat. 
Alsópáhok kifejezetten ajánlható település azoknak, akik szeretik a nyugalmat, a gyönyörű zalai természeti környezet, miközben Hévíz, Keszthely és az üzleti lehetőségek közelében szeretnének élni!

Alsópáhok minden korosztály számára kiváló választás. 
A településen működő óvoda és iskola kifejezetten magas színvonalat képvisel. 

Alsópáhok egy dinamikusan fejlődő kis település. 
Az európai szinten megújult háziorvosi rendelő a patikával az itt élők kényelmét szolgálja.
Jelentős fejlesztések vannak jelenleg is folyamatban: a kerékpárút meghosszabbítása Sármellék irányába, a zártkerti ingatlanok megközelíthetősége érdekében az utak aszfaltozása, a sportpálya továbbfejlesztése stb.
A település Fő utcáján és a környékén található régebbi építésű lakóingatlanok többsége gondozott, jó állapotú, felújított.
A nemesboldogasszonyfai részen kifejezetten elegáns, értékes, új építésű ingatlanok találhatóak.
A Szőlőhegyen lévő  zártkerti ingatlanok egy részét már átalakítva, állandó lakóhelyként is használják - igen sok a külföldi, jellemzően német lakos is a településen.
Alsópáhokon is igénybe vehető a falusi CSOK.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
További ingatlanosok a térségben

Alsópáhok és környéke

Eladó ingatlanok Alsópáhokon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch