Helló, Tapolca!

Tapolca ingatlan.com-os oldala

Tapolca fotója

Tapolcán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tapolcai statisztikák

Tapolca irányítószáma: 8300

A grafikonon Tapolca lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tapolca bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Malibu Ingatlan

7 éve az ingatlan.com-on

Malibu Ingatlan oldala
Tapolca a Balaton-felvidék tanúhegyekkel körbeölelt medencéjében elhelyezkedő, nyugodt kisváros, közel a Balatonhoz. Jó klímájú, tiszta levegőjű. Mediterrán hangulatú belváros, szép terek, virágos utcák jellemzik. 
Turisztikai szempontból kiemelkedő jelentőségű a város szívében elhelyezkedő Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont. Európában egyedülálló módon csónakázhatunk a kisváros alatt. 
A Malom-tó és környéke, illetve a városi strandfürdő szintén kellemes kikapcsolódást nyújt a településre látogatóknak.
Több oktatási-, nevelési intézmény, középiskola közül is válogathatnak a leendő lakók. A szolgáltatások száma és színvonala megfelelő, élelmiszer és vegyiáru áruházlánccal jól ellátott a város. 
Sportegyesülettel és sportcsarnokkal is büszkélkedhet Tapolca. Kiemelkedő a Tapolca Vívóklub.
Több magyar és külföldi érdekeltségű üzem, gyártó cég is folyamatos munkalehetőséget biztosít. A város nem különíthető el a közvetlenül körülötte lévő településektől.  A Tapolcával határos borvidékek, a gyönyörű tájak, és a Balaton közelsége - 8-10 perc alatt több Balatoni  strand is elérhető -  jelentősen kedvez a turizmusnak, és így megélhetést biztosít nagyon sok helyi lakosnak is. A bemutatott város vonzáskörzete is rengeteg felfedezni való látványosságot tartogat az itt letelepedőknek.   


Malibu Ingatlan tippjei:

Korábban úgy mutattam be Tapolcát és a Tapolcai-medencét az ide érkező,  ingatlant vásárló ügyfeleimnek, hogy az ország egyik legszebb helyén vásárolnak ingatlant. Ma már az "egyik" szót ebből a mondatból elhagyom. Talán ez nem is annyira túlzás!
Az országban tapasztalható ingatlan áremelkedés természetesen itt különösen igaz, hiszen az itt vásárolt ingatlan egyben nyaralóvá is válik, legyen szó házról vagy lakásról.
Ami biztos, hogy érdemes itt ingatlant vásárolni, mert későbbiekben is jól értékesíthető és kiadható marad. 
A családi házat keresőknek a kertvárosi övezett javaslom, illetve az ettől északra kialakított új telkeket, vagy a város keleti részében kinövő barackos lakóparki területet, ahol mostanság rengeteg új ház épül.
Gyermekes, lakást kereső családoknak ajánlom a keleti részen elhelyezkedő "Y" házakat és környékét, amely jól ellátott mindennel.
A centrumban kapható ingatlan árainál viszonylag kedvezőbb áron tudunk még vásárolni ingatlant a nyugati városrészben, a Dobó lakótelepen.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Munkalehetőségek helyben
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Építészeti különlegességek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Tapolca és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch