Everywhere is good, but the best is waiting for you here.

Energetic promo illustration

New energy parameters

We have expanded the advanced search engine with new parameters. Now you can search based on the property's monthly gas and electricity consumption. You can also search for other energy parameters, such as solar panels, insulation or energy performance certificate.

Energy cost icon Look for the logo!

In addition to that, we have a new Energy-efficient logo. It is used to highlight those ads that do not exceed the discounted values based on the average monthly as and electricity consumption value featured in the ad, also those that have a good energy performance certificate in case of newly built properties.
You can read more about the changes here.

Loading...
Searching for newly-built projects?
arrow_right_alt
Real estate market news
knowledge base
Megkezdődött a “szétválás” a lakáspiacon – sokan szabadulnának a házaktól search
Oct 3, 2022 Megkezdődött a “szétválás” a lakáspiacon – sokan szabadulnának a házaktól Kezd egymástól elszakadni az eladó lakások és házak piaca, ami főként az energiadrágulásnak, ezzel összefüggésben a rezsiszabályok változásának köszönhető – derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely a kereslet és a kínálat szeptemberi alakulását vizsgálta. Eltérő pályán a kereslet és kínálat A lakóingatlanok iránti kereslet az előző hónaphoz hasonlóan tovább csökkent szeptemberben. Éves szinten 10 százalékkal mérséklődött […]
Így lehetsz a licit nyertese, ha gyorsan akarod eladni a lakásod! search
Sep 30, 2022 Így lehetsz a licit nyertese, ha gyorsan akarod eladni a lakásod! A budapesti agglomeráció lakáspiaca szintén lelassult, és mivel jelentős részben családi házakról beszélünk, egyre fontosabb a fűtési rendszerek hatékonysága. Wiszt Anettel, a Winett Home ingatlaniroda tulajdonosával beszélgettünk a lakáspiac jelenéről és arról, hogyan lehet a licit segítségével helyzetbe hozni a kínált ingatlanokat és sikeresen megtalálni a vásárlókat.
3+1 opció a napelemes rendszerek finanszírozására search
Sep 28, 2022 3+1 opció a napelemes rendszerek finanszírozására Ahogyan emelkedik a rezsi, úgy növekszik a napelemes rendszerek iránti érdeklődés is. Persze a finanszírozás kérdése a hazai viszonylatban rendkívül fontos tényező még a gyors megtérülés figyelembevételével is. Hiszen a családok saját, önerős finanszírozására csak ritkán van lehetőség. Nézzük, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik önerővel nem, de elég motivációval rendelkeznek, hogy a közeljövőben saját napelemes […]
More articles on the knowledge base arrow_right_alt
Mobile mock
Download our mobile app!
Looking for a property for sale or rent? Find your new home on your mobile anytime, anywhere.
© ingatlan.com - 1999 - 2022 General Terms and Conditions Privacy Policy Cookie handling Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch