Helló, Debrecen!

Debrecen ingatlan.com-os oldala

Debrecen fotója

Debrecenben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Debreceni statisztikák

Debrecen irányítószáma: 4000

A grafikonon Debrecen lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Debrecen bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sánta László fotója

Sánta László

10 éve az ingatlan.com-on

Sánta László oldala

Debrecen az ország második legnagyobb városa több mint kétszázezer lakossal. A vonzáskörzetében lévő nagyobb városok, Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény és Balmazújváros. A megyeszékhelytől 31 km-re Létavértes irányába található Románia határátkelője.

Debrecen ipar -és egyetem város. Az elmúlt években több nagyobb nemzetközi cég is erősítette a város iparát, ezzel a régióban több száz új munkahelyet teremtettek pl. a gyógyszeriparban, a logisztikai szolgáltatás területén, autóalkatrész gyártásban, informatika és telekommunikáció területen is. Párhuzamosan a város infrastruktúrája is fejlődésnek indult, melynek köszönhetően az autópálya Debrecen több pontjáról elérhető és nemzetközi repülőtérrel is büszkélkedhet a település.

A felsőoktatás nemzetközileg ismert és elismert. A tömegközlekedési hálózat kiváló, az egyes városrészek könnyen megközelíthetőek, busszal, trolival vagy villamossal. A Nagyerdő minden korosztály számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget pl. fürdőzésre, sportolásra, vagy akár koncert látogatásra.


Sánta László tippjei:

A város legkedveltebb városrészei a Belváros, a Nagyerdő városrész, a Postakert és a Liget lakópark. A fiatalabb korosztály számára vonzó a Belváros, itt az ingatlanok bérbeadás szempontjából is kiváló lehetőséget nyújtanak. A családok leginkább azokat a városrészeket kedvelik, amelyek csendesebbek és az infrastruktúrájuk is kiemelkedő, mint például társasházak tekintetében a Tócóskert, az Újkert, a Vénkert, a családi házas övezetek közül pedig a a Postakert, a Liget lakópark, a Csapókert vagy a Hatvan utcai kert.

Az ingatlanárak az elmúlt időszakban emelkedtek, városrészektől függően különböző mértékben. Debrecen folyamatosan fejlődik, így a vonzáskörzetében lévő kisebb városokból sokan költöznek ide a kedvező munkalehetőségek miatt. Az egyetemeknek köszönhetően pedig jellemző a befektetési célú ingatlan vásárlás is.

  • Szép belváros
  • Vendégszerető polgárok
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Zöld területek mennyisége
  • Tiszta levegő
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Debrecen és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch