Helló, Veszprém!

Veszprém ingatlan.com-os oldala

Veszprém fotója

A fotót készítette: Kádár András

Veszprémben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Veszprémi statisztikák

Veszprém irányítószáma: 8200

A grafikonon Veszprém lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Veszprém bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Eckert Eleonóra fotója

Eckert Eleonóra

4 éve az ingatlan.com-on

Eckert Eleonóra oldala

Veszprém megyeszékhely, a Királynék városa, északról a Bakony hegyvonulata, délről a Balaton-felvidék, keletről pedig a Veszprémi-fennsík határolja.

Méltán nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet a fenséges múltjának és a dinamikus jövőképének köszönhetően.
Minden korosztály számára feltöltődést nyújt a hangulatos Óváros, a Vár panorámája, a Szerelem-sziget, az állatkert, számos játszótér, a kulturális- és zenei fesztiválok sokasága, az újonnan megnyílt sportuszoda és a 10 km-re elérhető Balaton.

A várost megérdemelten jegyzik az oktatás fellegváraként. Megannyi színvonalas általános iskolai-, gimnáziumi- és szakiskolai képzés zajlik itt. Veszprém volt az első magyarországi város, ahol egyetemi rangú felsőoktatási intézményt alapítottak.

Az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére a Megyei Kórházban, valamint a magánrendelőkben van lehetőség. Vásárlásra is széles a palettán a lehetőség: a helyi piac, bevásárlóközpontok, üzletek, plázák kínálják termékeiket.
A város infrastruktúrája rohamosan fejlődik - vasúti-, közúti- és kerékpáros úthálózat is van -, így Veszprém mindenki számára egyre könnyebben megközelíthető. 

Számos befektető teszi le a voksát Veszprém mellett, a kisvállalkozásoktól a multicégekig, amelyek biztos megélhetést nyújtanak a helyi lakosoknak és a környékbelieknek is.


Eckert Eleonóra tippjei:

Veszprém különböző városrészei és perifériája alternatívát nyújthatnak lakhelyváltás vagy befektetés céljából vásárlóknak. Minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont.

Első lakást keresőknek vagy családosoknak elsősorban a megfizethetőbb lakótelepi lakásokat ajánlanám.
Az értékesebb ingatlanokat vásárlóknak a Belvárosi, illetve kertvárosi övezetekben, továbbá agglomerációban található új építésű vagy felújítandó ingatlanokat ajánlom, lehetőség szerint támogatások igénybevételével.

  • Turisztikai látványosságok
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Zöld területek mennyisége
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Veszprém és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch