Helló, Nagyatád!

Nagyatád ingatlan.com-os oldala

Nagyatád fotója

Nagyatádon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nagyatádi statisztikák

Nagyatád irányítószáma: 7500

A grafikonon Nagyatád lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nagyatád bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Medekné Kiss Friderika fotója

Medekné Kiss Friderika

3 éve az ingatlan.com-on

Medekné Kiss Friderika oldala

Nagyatád Magyarország délnyugati részén, Somogy megyében található, a Balatontól 60 kilométerre, a horvát határ közelében helyezkedik el. 

Méltán nevezhető Nagyatád a „parkok, szobrok és a fürdők városának”. A településen a Termál- és Gyógyfürdő, a Városi Termál és Strandfürdő és egy tanuszoda várja vendégeit. 
A város központjában lévő vadgesztenyefákkal, örökzöldekkel, sétányokkal, csobogókkal tarkított Széchenyi-park közepén található a Termál- és Gyógyfürdő. A feltörő termálvíz, fürdő- és ivókúrára is alkalmas.

A helyközi, azaz a regionális forgalomban az autóbusz és a vasúti közlekedés a tömegközlekedés eszköze. A helyi autóbuszjáratot néhány éve megszüntették kihasználatlanság miatt, így azt a helyközi autóbuszjáratok pótolják. A közelebbi nagyvárosok Kaposvár és Nagykanizsa.

A településen mezőgazdasági és ipari tevékenység a jellemzőbb. A foglalkoztatás szempontjából kevés nagyvállalat és több kis- és középvállalkozás vehető figyelembe. 

Az általános iskolai oktatásban sport- és zeneiskola, valamint képző- és iparművészeti, alapfokú művészeti oktatás közül lehet választani. A diákok számára a továbbtanulást helyben az Ady Endre Technikum és Gimnázium és a Nagyatádi Szakképző Iskola biztosítja. 
A város egészségügyi intézménye, járó- és fekvőbeteg szakellátással a Nagyatádi Városi Kórház.

A sakktól - a küzdősportokig színes a kínálat a sportegyesületek terén. 
A manapság divatos extrém akadálypálya és paintball is megtalálható a településen, amely kiváló kikapcsolódás kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

A természet kedvelőinek a Parkerdő, a Csónakázó-tó, a Szoborpark és a környék erdeinek turistaútjai egész évben kirándulási lehetőséget nyújtanak.


Medekné Kiss Friderika tippjei:

A város minden része szép, gondozott, így jó szívvel ajánlom bármelyiket. 

Az elmúlt időszakban Nagyatádon is jelentősen emelkedtek az ingatlanárak. 

A leginkább értékálló ingatlanok a város központi részéhez közel eső utcákban vannak, ahonnan minden fontosabb szolgáltatás könnyen elérhető. 

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Nagyatád és környéke

Eladó ingatlanok Nagyatádon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch