Helló, Nagykanizsa!

Nagykanizsa ingatlan.com-os oldala

Nagykanizsa fotója

Nagykanizsán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nagykanizsai statisztikák

Nagykanizsa irányítószáma: 8800

A grafikonon Nagykanizsa lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nagykanizsa bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dr. Sári János - Nagykanizsa fotója

Dr. Sári János - Nagykanizsa

7 éve az ingatlan.com-on

Dr. Sári János - Nagykanizsa oldala

Nagykanizsa több száz éves múlttal rendelkező dél-zalai történelmi város, a Balatontól délre az M7-s autópálya mellett, valamint a fővárost Horvátországgal, Olaszországgal összekötő vasútvonal mentén helyezkedik el.

A város központja néhány éve teljes felújításon esett át, visszanyerve régi patinás polgári jellegét. Hangulatos kávézók, teraszos éttermek, térkövezett terek és árnyékos zöldfelületek kombinációja jellemzik a Belvárost.
Nagykanizsa alapvetően kereskedőváros volt, ennek öröksége most is látszik a város arculatán, számos kis üzlet van városszerte, de nagy bevásárlóközpontok, gyorséttermek szintén megtalálhatóak. 
A város egyik fő attrakciója a vasárnaponként megrendezésre kerülő bolhapiac a Vásárcsarnok parkolójában, itt szinte mindent kapni és eladni lehetséges.

Munkalehetőséget a kereskedelem és vendéglátás mellett, az összeszerelő üzemek, fuvarozási vállalkozások és a szociális-egészségügyi szféra biztosít. Jelenleg folyamatban van az ipari park nagyarányú bővítése, fejlesztése. A közeljövőben várható több cég letelepedése is, aminek köszönhetően a munkahelyek száma is bővülni fog.

Számos lehetőség van a kikapcsolódásra, a kirándulásra többek között a Csónakázó tavon, a kilátóban vagy a minden évben megrendezésre kerülő Bor- és Dödölle Fesztiválon, valamint a Miklósfai Répafőző Versenyen.


Dr. Sári János - Nagykanizsa tippjei:

Fiatal családosoknak a legkönnyebben élhető rész a Keleti városrész, ahol az oktatási intézmények (bölcsőde, óvoda, iskola), üzletek, bevásárlóközpontok és egészségügyi intézmények elérhető távolságban vannak.

Akik értékálló és exkluzív ingatlanra vágynak, a Belvárosi új építésű és az északkeleti városrész (Smaragd lakótelep, Mészáros Lázár- , Postakert-, Irtás utcai lakóparkok) lakásait ajánlom.

Családi ház a kiskanizsai és miklósfai városrészben még kedvezőbb áron elérhető, a felkapott és ezáltal drágább régió a Palin-Újtelep és Szabadhegy városrész.

  • Szép belváros
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Nagykanizsa és környéke

Kiadó ingatlanok Nagykanizsán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch