Helló, Barcs!

Barcs ingatlan.com-os oldala

Barcs fotója

Barcson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Barcsi statisztikák

Barcs irányítószáma: 7570

A grafikonon Barcs lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Barcs bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Barcs 10 000 fős-, csendes kisváros a horvát határ mellett. 

A város egy remek gyógyfürdővel rendelkezik, ami a fő turisztikai húzóereje. A gyógyfürdő mellett a drávai szabadstrand, a kikötő és a Duna-Dráva Nemzeti Park a leglátogatottabb helyek. Emelett még számos látnivaló akad a környéken. 

Horvátország európai uniós csatlakozásával Barcs határmentisége oldódott, újból egyre jobban ki tudja használni a “kapu helyzetét”. A városban jelenleg két ipari terület található, mindkettő kizárólag magántulajdonú ingatlanokból áll, és folyamatban van egy harmadik, városi tulajdonban lévő ipari zóna építése is. Az ingatlanárak viszonylag alacsonyabbak ebben a régióban. 


Az ingatlan árában a legnagyobb befolyásoló tényező az hogy melyik környéken helyezkedik el. Barcs legjobb része a Szent István utca és a Mező utca közötti rész. 

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
További ingatlanosok a térségben

Barcs és környéke

Eladó ingatlanok Barcson

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch