Helló, Budaörs!

Budaörs ingatlan.com-os oldala

Budaörs fotója

Budaörsön keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budaörsi statisztikák

Budaörs irányítószáma: 2040

A grafikonon Budaörs lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budaörs bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Honvári Dóra fotója

Honvári Dóra

5 éve az ingatlan.com-on

Honvári Dóra oldala
Budaörs nemcsak a főváros agglomerációja, de Budapest „nyugati kapujának” is nevezik. Népszerűségét sokszínűségének és fekvésének köszönheti. Kisvárosias-, kertvárosias- és hegyvidéki területei is vannak. 
Széles a sportolási lehetőségek tárháza, különböző egyesületek működnek itt: pl. kosárlabda, futsal, sí, röplabda, atlétika. A hobbi sportolók is kedvükre válogathatnak: van tenisz-, squash- és gokart pálya, jóga központ, uszoda, bicikliút, edzőtermek, kirándulóhelyek. 
Kulturális programot a színház, a könyvtár, az ifjúsági klub nyújtanak az itt élőknek. Egyre több az étterem, a bár, a kávézó. Ipari területein rengeteg iroda, raktár, üzlet és bevásárlóközpont található. A közterek rendezettek és tiszták, nyáron virágokkal-, télen fényekkel dekorált a város. Budaörs autós- és a tömegközlekedése is tökéletes: Budapest 10 percen belül elérhető. Balaton is mindössze 1 óra.

Honvári Dóra tippjei:

Budaörs legdrágább és egyben legértékállóbb részei a kertvárosi területek. A kisgyerekes családok számára mindenhonnan jól elérhetőek a bölcsődék, az óvodák és és az általános iskolák. Nagyszerű az iskolákat összekötő ingyenes iskolabuszjárat. 
 Az idősebbek azért találják meg a számításukat, mert Budaörs biztonságos, nyugodt város. Jól működik a háziorvosi rendszer és van egy nagy rendelőintézet is. Az összközműves építési telkek elvétve kerülnek a piacra.
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Turisztikai látványosságok
  • Tiszta levegő
  • Építészeti különlegességek
További ingatlanosok a térségben

Budaörs és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch