Helló, Budakeszi!

Budakeszi ingatlan.com-os oldala

Budakeszi fotója

Budakeszin keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budakeszi statisztikák

Budakeszi irányítószáma: 2092

A grafikonon Budakeszi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budakeszi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kuster Alice fotója

Kuster Alice

16 éve az ingatlan.com-on

Kuster Alice oldala

Budakeszi Budapest vonzáskörzetében, a János-hegy D-DNy-i lejtőjén található, megyei jogú város. A település különleges adottságú, több oldalról is a Pilisi Parkerdő határolja, klímája emiatt 4 C fokkal hűvösebb, mint a fővárosé. Lakosainak száma 15.000 fő. 
A fővárosi Széll Kálmán térig közvetlen buszjáratai vannak. 

Budakeszi közintézményi ellátottsága jó. A művelődési házban sokféle programot szerveznek. Híres a Budakeszi Vadaspark. 
A településen sok gyermek van, emiatt bölcsőde, óvoda, két általános iskola, két gimnázium - az egyik a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium - és egyéb iskolák is elérhetőek.

A város dinamikusan fejlődik. Ennek megfelelően elég nagy a forgalom, a közbiztonság viszont jó.  
Az elmúlt időszakban több új orvosi rendelő is létesült. Jelenleg pedig egy új tanuszoda épül.

A városban jó a munkahelyek aránya. A bevásárlási lehetőségek széles tárháza áll a lakosság rendelkezésére.Kuster Alice tippjei:

Családosoknak kedvező környék az új általános iskola miatt a Barackos és a mellékutcái, ahol jó minőségű panel-, és társasházak vannak.
Emellett az új családi házakkal beépített Darányi rész is felkapott. Itt épült az új sportpálya és a tanuszoda is itt készül.

Az ingatlanok ára a jelen helyzetre tekintettel emelkedik. Sokan szeretnének a fővárosból a nyugodtabb zöldbe költözni, ez tükröződik az árakban is. 
Egy lakótelepi 50 nm-es lakás ára 42-45 millió Ft körül van, az önálló ház igénytől függően 60 millió Ft-tól kezdődik. A Darányi rész új házai 100-120 millió Ft felettiek.  • Zöld területek mennyisége
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Turisztikai látványosságok
  • Megélhetési költségek
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Budakeszi és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch