Helló, Ajka!

Ajka ingatlan.com-os oldala

Ajka fotója

Ajkán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ajkai statisztikák

Ajka irányítószáma: 8400

A grafikonon Ajka lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Ajka bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szabó Attila fotója

Szabó Attila

11 éve az ingatlan.com-on

Szabó Attila oldala
Ajka és környéke az elmúlt években felkapott lett minden korosztály számára. Az Ipari Parkban több cég is működik és további fejlesztések is várhatóak, így egyre több a munkalehetőség.
A 8-as főút közelsége és annak folyamatos bővítése miatt Veszprém is könnyedén megközelíthető Ajkáról. 
Kirándulás, szórakozás, pihenés szempontjából az ajkai fekvés a legkedvezőbb, mert a Balaton 35 km (35perc), Somlói borvidék 20km (12 perc), Sárvári Fürdő 61 km (45perc). 

Egyre több a szórakozási, a sportolási lehetőség is: Sportcsarnokos rendezvények, Tagorés koncertek, Piknik Teraszos bulik vannak a csónakázótónál. Sportolásra vagy a sport szerelmeseinek a városi sportcentrumot tudom ajánlani és a jelenleg épül egy jégcsarnok és egy kosárlabda csarnok is!

Szabó Attila tippjei:

Az elmúlt években itt is változtak az ingatlanok árai, de még mindig elérhetőbbek egy fiatal számára, mint a fővárosban vagy más nagyobb városban. 
Az idősek részére is ajánlott Ajka, nemcsak az elérhető ingatlanárak, hanem a boltok, a patikák, az orvosi rendelők és a kórház könnyű megközelíthetősége és minősége miatt is. A zöldterületek és a karbantartott parkok mindenki számára elérhetőek, a levegő minősége is évről évre javul.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Munkalehetőségek helyben
  • Építészeti különlegességek
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Ajka és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch