Helló, Budapest, XX. kerület!

Budapest XX. kerület ingatlan.com-os oldala

XX. fotója

Budapest, XX. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XX. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XX. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XX. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Venti Verdi Kft.

4 éve az ingatlan.com-on

Venti Verdi Kft. oldala

A XX. kerület, Budapest déli részén elhelyezkedő, rendkívül változatos és színes hely, a Belvárostól mindössze 20 perc távolságra.

A központi része Erzsébetfalván található. Itt egy nagyobb, parkosított helyekkel-, játszóterekkel rendelkező lakótelep fekszik. Ez egy nyüzsgő, élettel telt része a kerületnek. 
Ellentétben a többivel, amelyek inkább kertvárosias jellegűek, csendes-, forgalomtól mentes utcákkal. A sétálóutcában és annak közelében minden megtalálható, ami a hétköznapi szükségleteket kielégíti. Emellett a Csili Művelődési Központ nyújt mindenkinek kikapcsolódási lehetőséget és változatos programokat.
A kerületben 11 iskola és 17 óvoda működik.

Pesterzsébet különleges része Gubacs, amely határos a Soroksári-Dunával. Itt számos sporttevékenység végezhető, pl. kajak, kenu, labdarúgás, valamint jégkorong és korcsolya a Pesterzsébeti jégcsarnokban. A szórakozni-, kikapcsolódni vágyók igényét Dunára néző éttermek, játszótér, vízparti sétány, valamint a Budapesten egyedülálló jódos-sós vizű gyógyfürdő tudja kielégíteni.


Venti Verdi Kft. tippjei:

A XX. kerület változatossága miatt, minden korosztály megtalálja az igényeit kielégítő otthonát.
A központi részből a Belváros tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt elérhető, valamint számos bevásárlási lehetőséget nyújt, ezért bátran merem ajánlani fiataloknak és családosoknak is.

Kossuthfalvát, Gubacsipusztát, Szabótelepet és Pacsirtatelepet a kertváros kedvelőinek és a nagycsaládosoknak ajánlom. Itt nagy számban vannak jelen a többgenerációs családi házak, amelyek könnyen fenntartható méretű telkeken helyezkednek el.

  • Szép központ
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Sportolási lehetőségek
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XX. kerület és környéke

Kiadó ingatlanok Budapest, XX. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch