Helló, Budapest, XV. kerület!

Budapest XV. kerület ingatlan.com-os oldala

XV. fotója

Budapest, XV. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XV. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XV. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XV. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dávid Ildikó fotója

Dávid Ildikó

11 éve az ingatlan.com-on

Dávid Ildikó oldala

A XV. kerület csupán húsz percre van a Belvárostól, ami kiváló tömegközlekedésének köszönhető. A családi házas- és a társasházi övezetei egyaránt biztonságosak. Sok játszótér és park nyújt élhető-, zöld környeztet az ide költözőknek, és éjszakai járatok biztosítják a hazajutást a kései órákban is.

Itt található a Pólus Center, ami korcsolyapályával és mozival is rendelkezik, mellette a nagy méretű Tescoban könnyű elintézni a bevásárlást. Az Ázsia Centerben minden kapható, amit csak el tudunk képzelni.

A szellősen épült lakótelepek között orvosi rendelők, óvodák és iskolák várnak nyitott kapukkal. Mindezek mellé friss piaci termékekkel szolgál az újpalotai Vásárcsarnok, de számos étterem készít finom heti menüt is.

A szolgáltatások száma igazán gazdag, több gyógyszertár, pékség és bank található itt. Így a kerületben a fiatalok, az idősek és a családosok egyaránt megtalálják a számukra tökéletes otthont. Ha reális áron keres ingatlant biztonságos környezetben, nézze meg kínálatunkat a XV. kerületben. Szeretettel várja Önt Rákospalota, Pestújhely és Újpalota.


Dávid Ildikó tippjei:

Ha családi házat keresünk, a kerület legjobb városrésze Pestújhely. Társasházi lakást keresőknek Újpalotát ajánlom jó szívvel.
  • Zöld felületek aránya
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XV. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch