Helló, Dunakeszi!

Dunakeszi ingatlan.com-os oldala

Dunakeszi fotója

A fotót készítette: Dunakeszi Post

Dunakeszin keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Dunakeszi statisztikák

Dunakeszi irányítószáma: 2120

A grafikonon Dunakeszi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Dunakeszi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Oláh Judit fotója

Oláh Judit

6 éve az ingatlan.com-on

Oláh Judit oldala
Dunakeszi Budapest 15. és a 4. kerületének agglomerációja, Káposztásmegyertől 5 km-re fekszik. 
A várost a versenylovak Mekkájának is szokás nevezni, illetve a paradicsom meghonosítása is Dunakeszihez köthető. 
A lakosság száma közel 45.000 fő, a település remekül ellátott oktatási intézményekkel és kikapcsolódási lehetőségekben is bővelkedik. Bevásárlásra is sok opció közül választhatunk: Möbelix, Pepco, Auchan, Decathlon, Bauhaus és számos kisbolt működik itt. A város egészségügyi ellátása, háziorvosi rendszere jól működő, továbbá az egészségmegőrzés jegyében sportolásra is igen széles a választék. A Duna-part vonzza a helyieket, ha strandolni, vagy sárkányhajózni vágynak. A közlekedés néha nehézkes, de szerencsére több menekülő útvonal is létezik.

Oláh Judit tippjei:

Dunakeszi nagy előnye a környező településekhez képest a városi nyári tábor, ahol évente több száz gyermek szerezhet kiváló szünidős élményeket, valamint a több elkerített nyilvános játszótér, ami szintén kedvez a gyermekes családoknak. A város minden részét ajánlanám a gyerekeseknek, kivéve a Malomárkot, a nagyfeszültségű távvezetékek miatt. 
Ha lakótelep, akkor a Barátság útja, de kedvelt az Alagliget és a Toldi is, viszont ezek ingatlanokat tekintve más-más árkategóriába esnek. Eladó telket csak elvétve lehet kifogni a városban.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Munkahelyek a közelben
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Zöld területek mennyisége
  • Biztonságos járda használat
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Dunakeszi és környéke

Kiadó ingatlanok Dunakeszin

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch