Helló, Budapest, XIX. kerület!

Budapest XIX. kerület ingatlan.com-os oldala

XIX. fotója

Budapest, XIX. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XIX. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XIX. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XIX. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Rencsevics Mária fotója

Rencsevics Mária

6 éve az ingatlan.com-on

Rencsevics Mária oldala

Kispest kiváló elhelyezkedése miatt is népszerű: a kerület kertvárosi jellegű, sok zöldterülettel rendelkező, kellemes hangulatú városrész, ugyanakkor a Belváros karnyújtásnyira található.

Főbb egységei: a világörökség részét képező Wekerletelep, az Óváros, Felső-Kispest, Lakótelep és a szellősebb Kertváros.

Wekerle hangulatos utcái, terei, jellegzetes építészeti megoldásai sok embert vonzanak ma is Kispestre. E városrészben kiemelkedő a közösségi élet: számos rendezvény szolgálja a helyi lakosság kulturális-, sport- és közösségi igényét. Továbbá bőségesen rendelkezésre állnak kereskedelmi-, egészségügyi-, oktatási szolgáltatások is. A közlekedés igazán kiváló.

Az Óváros és a Kertváros a családi házak színtere. Csendes utcák, ősfás környezet jellemzik. Míg az Óvárosban főként idősebb épületek, addig a Kertvárosban fiatalabb építészeti megoldások jellemzőek, ugyanakkor nagyobb telkekkel, tágabb terekkel találkozhattunk.


Rencsevics Mária tippjei:

Kisgyerekes családok számára ajánlott Wekerle a biztonságos közlekedés, a közösségi programok és terek, valamint a gyermekintézmények bősége miatt. A lakótelep a kényelmes élet színtere. Ideális az elfoglalt emberek számára, de ajánlott befektetési célra is, hiszen a metró közelsége miatt egyszerűen kiadhatóak az itteni lakások.

A kertre, a szabadba, meghittebb életre vágyók számára - akik nem riadnak meg a kerti munkáktól sem -, bátran ajánlható az Óváros, Felső Kispest vagy a Kertváros térsége.

  • Építészeti különlegességek
  • Fejlődő közösségi terek
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Szép központ
  • Közbiztonság
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XIX. kerület és környéke

Eladó ingatlanok Budapest, XIX. kerületben

Kiadó ingatlanok Budapest, XIX. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch