Helló, Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszló ingatlan.com-os oldala

Hajdúszoboszló fotója

Hajdúszoboszlón keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Hajdúszoboszlói statisztikák

Hajdúszoboszló irányítószáma: 4200

A grafikonon Hajdúszoboszló lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Hajdúszoboszló bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szarvasné Juhász Andrea fotója

Szarvasné Juhász Andrea

11 éve az ingatlan.com-on

Szarvasné Juhász Andrea oldala

Hajdúszoboszló Debrecen vonzáskörzetében helyezkedik el, ami rendkívül kedvező a munkalehetőségek szempontjából.
A közlekedés kiváló, vonattal és busszal egyaránt könnyen megközelíthető.

Hajdúszoboszlón főként vendéglátásból élnek az emberek, mivel Európa legnagyobb fürdőkomplexuma itt található és nagyon sok szálloda, illetve étterem is üzemel a városban. Az utcák és a terek rendkívül rendezettek, a település erre nagy figyelmet fordít.
Az oktatás és egészségügy is nagyot fejlődött az elmúlt években. A sportolni vágyókat uszodák, szabadtéri gokartpálya várja, népszerű és sokat fejlődött a futball is. Nyáron gyakoriak a zenés programok, kirakodóvásár és koncertek is szórakoztatják az idelátogatókat.


Szarvasné Juhász Andrea tippjei:

Gyermekes családok részére a központ környékét ajánlom, mivel több óvoda, bölcsőde és iskola, továbbá piac, bevásárlóközpont és orvosi rendelő is könnyen elérhető itt. Az árak viszont értelemszerűen magasabbak.
A kertvárosi rész is népszerű a csendet kedvelők számára. Kiváló a buszjárat a központ felé, az ingatlanárak pedig elérhetőbbek, mint a város centrumában. Értékállóság szempontjából kiemelt a fürdő és környéke.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Szép belváros
  • Megélhetési költségek
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Hajdúszoboszló és környéke

Kiadó ingatlanok Hajdúszoboszlón

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch