Nagykanizsa, Kaposvári út 21. For sale family house
Floorspace 170 m2
Plot area 2023 m2
Number of rooms 4
ID: 33705039
Contact the advertiser
The advertiser did not provide a phone number.
For sale family house
Condition of the real estate like new
Year of construction between 2001 and 2010
Conveniences double-conveniences
Building levels single-floor
Air conditioner not provided
Accessibility yes
Bathroom and toilet separately and together
View not provided
Attic not provided
Cellar not provided
Parking detached garage - included in the price
Condition of the real estate like new
Year of construction between 2001 and 2010
Conveniences double-conveniences
Building levels single-floor
Air conditioner not provided
Accessibility yes
Bathroom and toilet separately and together
View not provided
Attic not provided
Cellar not provided
Parking detached garage - included in the price
Sustainability
Average gas consumption info not provided
Average electric consumption info not provided
Overhead not provided
Common charges not provided
Heating gas furnace, cockle stove
Solar panel not provided
Insulation yes - 10 cm
Energy performance certificate not provided
Average gas consumption info not provided
Average electric consumption info not provided
Overhead not provided
Common charges not provided
Heating gas furnace, cockle stove
Solar panel not provided
Insulation yes - 10 cm
Energy performance certificate not provided
Are you interested in consumption costs? Use the money.hu calculator!
Description

Kertvárosi családi ház, teljes bútorzattal, dupla garázs, tároló, nyári konyha, kút, ház előtti ingyenes parkolás, akár befektetőknek is

Nagykanizsa kedvelt kertvárosi részén keresi új tulajdonosát a csodálatos környezetben lévő szeretett otthonunk. Sajnos nagy lett nekünk már a ház, a gyerekek kirepülnek…
A tervezésnél elsődleges szempont volt egy olyan otthon kialakítása, mely maximálisan kiszolgálja az alacsony fenntartással bíró ingatlanok igényeit. A könnyűszerkezetes épület igen kényelmes életteret nyújt akár egy nagyobb család számára is, ahol egy nagyobb családi rendezvény vagy társasági élet kivitelezése is szinte gyerekjáték.
A 2023 m2 területen lévő épületegyüttes tágas elrendezésének köszönhetően rengeteg lehetőséget nyújt arra, hogy igazán otthon érezze majd magát, vagy saját elképzeléseit megvalósítsa, és kialakítsa azt a környezetet, amelyet képzelete ad.
A ház nyugati tájolása miatt helyiségei egész nap világosak.
Mesés lokációjának köszönhetően egész nap élvezhetjük a csendet jó levegőt és a zöld környezetet, a nagy terasz (akár téliesíthető is) rengeteg lehetőséget rejt magában.
A lakóház 2007-ben minőségi anyagok felhasználásával épült, bruttó 170 m2 területű, egyszintes.
Helyiségei: előszoba, nappali, étkező-konyha + 4 szoba, 2 fürdő, 2 wc, gardrób, kamra, - 28 m2-es és egy 12m2 fedett terasz, padlás részben használható.

A tető héjazása Villas bitumenes zsindellyel készült. A fa nyílászárók Borovi 3 rétegű hossztoldott, hibakiejtett fenyő, csíkos alapanyagból készült, 4-16-4 mm rétegezésű hőszigetelt üvegezéssel és Roto NT német vasalatrendszerrel ellátott. Az ablakokra és ajtókra redőnyök és rolós szúnyoghálók készültek.
Az épület külső szigetelése komplett dryvit rendszerrel megoldott.
Az új vízhálózat mellett külön mérőórával ellátott kerti csapok kerültek kiépítésre, ami jelentősen olcsóbbá teszik az öntözést vagy akár autómosást is.
A villamos energia vételéhez minden napszakban 32A, míg vezérelt időszakban (éjszakai áram) 16A mennyiség áll rendelkezésre.
A házban kombikazán gondoskodik a melegvízről és az optimális hőmérsékletről. De a ház fűtése a rendszerre kapcsolt cserépkályhával is gyorsan felfűthető.
Az előteret, konyha-ebédlőt, közlekedőt, kamrát és a sarokkádas fürdőt igényes olasz csempével burkoltuk. A zuhanyzós fürdőszobában Hajdu elektromos forróvíztároló, bojler adja a meleg vizet.
A szobák magas kopásállóságú laminált padlóburkolatot kaptak.
A ház kettő bejárattal rendelkezik, így könnyedén kettő kertkapcsolatos lakássá osztható.
Parkolás ingyenesen lehetséges akár 4 autó számára az ingatlan előtt lévő, lemurvázott, fás- ligetes területen. Ezen kívül az udvarban további gépjárművek is elférnek.
A gyönyörű műkővel kívül- belül burkolt kerítés a saválló betétjeivel abszolút törődésmentes. Nem kell rozsdamarózni, csiszolni, festeni.. Elég, ha évente 2x magasnyomású mosóval lemossuk, és örök élet meg egy napig eredeti formájában csodálhatjuk.
Az udvar részben térkövezett és parkosított.
Az ingatlanhoz egy 62 m2 nagyságú téglából épült tároló is tartozik, mely jelenleg garázsként is funkcionál. A tároló ugyan kettő nagy bejárattal ellátott, és akár három autó kényelmes tárolására is alkalmas lehet. Jobb oldalon a szerelőaknán túl, egy kb. 4m2 pincerész is ki lett alakítva.
A tárolóba kémény, tetőszigetelés, villany, víz, csatorna is kiépítésre került, így csekély átalakítással akár lakóházként is funkcionálhat.
A tároló mellett ugyancsak téglából épített, kettő helységből álló nyári konyha épül. Készültségi foka 75%.
Az udvarról duplaszárnyú kapun keresztül juthatunk a hátsó kertbe, ahol a gyümölcsfák (alma, körte, kajszi, meggy, szilva, stb) mellett egy zártszelvényből épített, magas, kb 30 m2 fóliasátor is helyet kapott. (fólia már csereérett)
Az ingatlan keleti megyéjén szomszéddal közös használatú kút van, mely tisztítás után akár az éves vízfogyasztás is biztosítható lehet.
A szomszédság minden oldalról kulturált és barátságos,
Az ingatlantól – gyalog 1 percre - orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, míg a belváros, iskolák, óvodák, kórház, bevásárlási lehetőség, hivatalok, pizzéria, posta, sport csarnok stb. 5 percnyi távolságra vannak autóval. M7 autópálya keleti lejáró 3,5 km távolságra.
Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. Az ingatlantól gyalogosan 6 percre, autóval 2 percre található a Csónakázó-tó, a hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen, ahol élmény akár a mindennapos séta, vagy akár a szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.
Ha fontos Önnek a központi elhelyezkedés és a jól élhető, kellemes környezet ezt a lehetőséget ne hagyja ki! Feltétlenül nézze meg!

Az ingatlan ideális választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől. Ajánlom többgyermekes családnak vagy nagy családot tervező pároknak, több generációknak összeköltözőknek. Kisállattal élőknek kimondottan ideális.
Ajánlom befektetőknek, hiszen a telek mérete lehetővé tenné akár többlakásos társasház építését is!

Ha olyan ingatlant keres, amely lehetőséget nyújt a saját elképzeléseinek megvalósítására, akkor ez az ingatlan remek választás lehet Önnek.
Adottságai révén alkalmas lehet bérbeadásra vagy üzlethelyiségnek, irodának, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, de kisebb bemutatóteremnek is hasznosítható.
Az ingatlan saját tulajdon, per,- és tehermentes.
A kiválóan kombinálható ingatlanok együttes ára teljes bútorzattal, építőanyagokkal: 129,87 millió Ft.
Kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását!

Soós Hajnalka Zsófia

Read more expand_more
Map Nagykanizsa, Kaposvári út 21.
Average prices for similar listings in the area
This real estate 763,94 thousand HUF/m²
Nagykanizsa 610,26 thousand HUF/m²
The average price was calculated based on the prices of 150-199 between m², like new, newly built houses.
info
Contact the advertiser
The advertiser did not provide a phone number.
error
Connection error - we could not send the message. Please try again later.
check
Your email was sent to the advertiser.
Optional
© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch