Helló, Sajószentpéter!

Sajószentpéter ingatlan.com-os oldala

Sajószentpéter fotója

Sajószentpéteren keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Sajószentpéteri statisztikák

Sajószentpéter irányítószáma: 3770

A grafikonon Sajószentpéter lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Sajószentpéter bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sin Gergő István fotója

Sin Gergő István

2 éve az ingatlan.com-on

Sin Gergő István oldala
Fekvését illetően Sajószentpéter két népszerű város, Miskolc és Kazincbarcika között helyezkedik el. Ennek köszönhetően a legtöbb iskola, munkahely, bevásárlóközpont elérhető távolságban van az ide költözők számára. Két legnagyobb erénye a közlekedés és a kedvezőbb ingatlan árazás. Az árakat jellemzően a gyárak közelsége befolyásolja. 
A település nyugati oldala kedveltebb, de vannak "visszamaradott" lokációk is, melyről szakembertől érdemes tájékoztatást kérni.

Sin Gergő István tippjei:

A vásárlók szempontjából a kedvezőbb ingatlanár lehet vonzó, de leginkább ingázóknak és  pályakezdőknek ajánlom a várost.
Sajószentpéter falusi jellegű városnak tekinthető, ahol találkozhatunk kulturált lakótelepekkel is. A társasházi lakásokat illetően a legkeresettebb lokációk közé tartozik a Móra Ferenc lakótelep, a Péch Antal utca körzete, a Tárna utca és az Ibolya telep. 
A délkeleti oldalon a családi házak jó szívvel ajánlhatók családoknak, az északkeleti rész pedig inkább ingázók körében kedvelt lokáció, a gyárak vonzása miatt. 
Sajószentpéteren gyakorta találkozunk különféle beruházásokkal, amelyek közül kiemelhető a piactér- vagy a sportolni vágyók körében kedvelt Glass park fejlesztése, valamint egyre gyakoribb a vendéglátásban kimagasló minőségű vállalkozások letelepedése is. 
  • Fejlődő közösségi terek
  • Munkahelyek a közelben
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Tiszta levegő
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Sajószentpéter és környéke

Eladó ingatlanok Sajószentpéteren

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch