Helló, Pécel!

Pécel ingatlan.com-os oldala

Pécel fotója

Pécelen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Péceli statisztikák

Pécel irányítószáma: 2119

A grafikonon Pécel lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pécel bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Katona Gergely fotója

Katona Gergely

12 éve az ingatlan.com-on

Katona Gergely oldala
Pécel elhelyezkedése tökéletes a főváros forgatagából kiszabadulni vágyók és azok számára, akik gyermeküket békességben szeretnék felnevelni.
Közlekedése számos alternatívát kínál: buszjáratokat, elővárosi vonatot, bicikliutat és az M0-ás autópályát. 
A városra jellemző, hogy sok a zöld terület, az igényesen kialakított lakóparkokat erdősávok választják el egymástól. Túrázásra, barangolásra is van lehetőség, hiszen a város határában kezdődik a gödöllői természetvédelmi terület. 
A központban mindent megtalálható, amire az ideköltözőknek szüksége lehet: különféle bevásárlási lehetőségek, boltok állnak rendelkezésre. A hétvégi piacon a helyi termelők kínálják portékájukat. 
Több bölcsőde, óvoda - köztük kéttannyelvű magánóvoda - és iskola közül is választhatnak a lakosok. 
A településen és közvetlen környezetében számos nagy cég kínál munkalehetőséget. A jó tömegközlekedésnek hála Budapesten is vállalható állás, hiszen a bejáras rendkívül jól megoldott.
Az 1750-es években a városban telepedett le a híres Ráday család. Ma is látogathatjuk volt otthonukat, ahol megtekinthetjük az Európában egyedülálló festett falakat. A kastélyban  rendszeresek a filmforgatások, amerikai és magyar szupersztárokkal.

Katona Gergely tippjei:

A város magja egy völgyben húzódik, amelyet magas, panorámás domboldak tesznek változatossá. Ezek közül bármelyik ideális lehet egy fiatal pár számára és gyermekes családoknak is.
Az idősebbeknek tökéletes választás lehet a városközpontban ingatlan keresni. Itt minden szolgáltatás, egészségügyi ellátás pár perc sétával elérhető. 
Az ingatlanok árai folyamatosan növekednek. 
Kiváló üzleti lehetőség Pécelen ingatlanba fektetni!
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Tiszta levegő
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
  • Biztonságos járda használat
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Pécel és környéke

Eladó ingatlanok Pécelen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch