Helló, Balassagyarmat!

Balassagyarmat ingatlan.com-os oldala

Balassagyarmat fotója

Balassagyarmaton keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Balassagyarmati statisztikák

Balassagyarmat irányítószáma: 2660

A grafikonon Balassagyarmat lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Balassagyarmat bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dancsák Róbertné Krisztina fotója

Dancsák Róbertné Krisztina

8 éve az ingatlan.com-on

Dancsák Róbertné Krisztina oldala

A gyönyörű természeti környezetben lévő Balassagyarmat csendes-, békés, nyugodt életteret biztosít a családoknak. 
A közelben lévő nagyobb városok: Rétság, Vác, Budapest, Salgótarján.

A város déli részére, Nyírjesre amely olyan, mint egy üdülőövezet - jellemző inkább a nyugalom. Itt van a vadaspark, emellett horgászási és túrázási lehetőségek is. 
A vasúttól a város felé eső északi rész, mozgalmasabb.

A városban a helyi buszjáratok-, a nemrég átadott, egész városban kiépített bicikliút-, a regionális közlekedést pedig a vasút- és a távolsági buszok segítik. 
A város több bölcsődével, óvodával, iskolával és saját kórházzal is rendelkezik. 
A lakosság számára nagyobb gyárak teszik lehetővé a munkavállalást (pl. Mahle, Bremas stb.), de a kis- és középvállalkozók is érvényesülni tudnak a folyamatos városfelújítási terveknek köszönhetően.

Több utca burkolata az elmúlt hetekben lett újra aszfaltozva. A főút macskaköves maradt, amelyeket itt-ott szökőkutak és szobrok-, egyedi padok díszítenek. 
A főterén minden évszakban rendezvényeket tartanak, utcai árusokkal és zenészekkel. De többek között a Madách moziban vagy a strandon is van lehetőség a kikapcsolódásra. 
A környék nevezetességei közé tartoznak pl.: a Palóc Múzeum, a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark, Pannónia Motorkerékpár Múzeum stb.

A város lakói számára elérhető minden szükséges intézmény, szolgáltatás (Lidl, Penny, Tesco). 
Az Ipolypart úton található a sportcsarnok, a műfüves focipálya, az uszoda, az épülő kézilabdacsarnok. Palóc ring elnevezéssel pedig világszínvonalú gokart pálya is épült. 


Dancsák Róbertné Krisztina tippjei:

Azok számára, akik ezen a településen szeretnének ingatlan vásárolni, számtalan lehetőséget nyújt az infrastrukturális ellátottság.  
Balassagyarmat kertvárosi-, ligetes utcái, nyugodt-, csendes életet biztosíthatnak mind fiatalok-, mind idősek számára, de a lakótelepi városrész is közkedvelt. 

Azoknak a fiataloknak, akik kedvelik a pezsgő belvárosi életet, ajánlom a belvárosi, illetve a Városközponthoz közel eső-, akár a lakótelepen lévő ingatlanokat. A városközpont szinte minden lakótelepről gyalogosan, kisebb sétával megközelíthető. 
Ez megfelelő választás lehet kisgyermekes családok részére is. 

A lakásárak Balassagyarmaton is jelentősen emelkedtek, kiváltképp a belvárosban, mégis nagy a kereslet ezen ingatlanok iránt! 

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Balassagyarmat és környéke

Eladó ingatlanok Balassagyarmaton

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch