Helló, Abony!

Abony ingatlan.com-os oldala

Abony fotója

Abonyban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Abonyi statisztikák

Abony irányítószáma: 2740

A grafikonon Abony lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Abony bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dénes Zsuzsanna fotója

Dénes Zsuzsanna

3 éve az ingatlan.com-on

Dénes Zsuzsanna oldala
Abony  Pest- és Jász-Nagykun-Szolnok megye határán található, így több nagyobb város, mint Szolnok és Cegléd 20-25 km-es körzetben könnyen elérhetőek. A város az M4-es autópálya mentén fekszik, Budapest 45 percnyi távolságra helyezkedik el. 
A környező települések főként autóval érhetőek el, de a városhatáron vasútállomás is található, illetve Cegléd és Szolnok irányába rendszeres volánbusz járatokat lehet igénybe venni.
A településen - amely nyugodtnak, biztonságosnak mondható - vegyes korosztály lakik, sokan kerékpárral közlekednek.
Sok bevásárlási lehetőség van, de a nagyobb hipermarketek 20 km-en belül szintén megtalálhatóak.  
Nagy múltú zeneiskola, három általános iskola, több óvoda, bölcsőde segíti a dolgozó szülőket. A középiskolai oktatást a Kinizsi Pál Gimnázium biztosítja, ahol nyelvi- és sporttagozatos osztályokat indítanak, valamint lehetőség van a honvédelmi képzésre is a Magyar Honvédséggel együttműködve. 
A sportegyesületek közül is választhatnak az ide költözők. Ki lehet próbálni a kézilabda, a labdarúgás, a birkózás, a triatlon, a karate, a sportakrobatika, a tánc sportágakat, már utánpótlás szinttől. 
A termálvizes strand a kisgyermekes családok számára is vonzó lakóhellyé teheti az alföldi várost. 
Egész évben színes kulturális programokon lehet részt venni Abony főterén és a modern művelődési házban, ahol könyvtár és szakkörök is működnek, valamint amatőr színjátszó csoport, népdalkör és egyéb lehetőségek vannak. 
Munkavállalás tekintetében több kisebb-nagyobb cég működik az agrár- és ipari vonalon. A most épülő ipari parkban több beruházás is zajlik, amelyek újabb munkahelyeket teremtenek. 
Emellett a nagyvárosok közelsége az aktív munkavállalók számára több lehetőséget biztosít, akár a Szolnoki Ipari Parkban, akár Cegléd nagyobb munkáltatóinál, pl.: Segura, Béres, Stadler, Infineon.

Dénes Zsuzsanna tippjei:

A településen főként családi házak találhatóak, amelyekhez többnyire gazdálkodásra is alkalmas kert is tartozik. 
A házak mérete és ára nagyon változó, állapotuk átlagosnak, jónak mondható. 
Abony területi fekvése kedvező, sugárirányú utakkal ellátott, a központi rész könnyedén megközelíthető. 
Aki itt szeretne házat venni, a telkek nagyobb mérete miatt, önfenntartó gazdálkodásban, állattartásban, de akár bővítésben is gondolkodhatnak. 
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Szép belváros
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészséges életmód feltételei
További ingatlanosok a térségben

Abony és környéke

Eladó ingatlanok Abonyban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 General Terms and Conditions Privacy Policy DSA Impressum Cookie handling Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch