Siófok, Villa Bauhaus

Új építésű lakás lakóparkban
Newly built
Floor area 51 m²
Number of rooms 2
Price 67,9 million HUF
  • Map
Kovács Imre

Új építésű lakás lakóparkban

Name of Residential complex Villa Bauhaus
Condition of property newly built
Year built 2020
Komfort luxury
Energy Performance Certificate not specified
Floor ground floor
Floors of the building 3
Lift available
ceiling height 3 m-nél alacsonyabb
Heating heat pump, wall heating
Air conditioning available
Accessible yes
Bathroom and toilet together
Orientation not specified
View garden view
Balcony 27.77 sqm
Garden access yes
Attic no loft conversion
Parking underground parking space - for sale
Price of parking space 7.2 M Ft

Villa Bauhaus details

Villa Bauhaus
Completion: 2020. jún.
Number of flats: 23 db
Number of rooms: 1-5 db
Price: 36-82 millió Ft
Floor area: 25-72 m²
Check the home page of the residential complex

Az épületről

A 23 lakásos luxus társasház 2 épületből áll: A épületben 4 nagyobb lakás van 2 a földszinten, 2 az emeleten. A háta mögött a B épületben földszint és 3 emeletes tömb kerül kialakításra. Ez utóbbiban kap helyet a Saját Penthouse Wellness nagy úszómedencével, masszázsmedencével, gyerekmedencével, szaunákkal, melyek együttesen és külön-külön is az ott lakók kényelmét és maximális kikapcsolódását szolgálják. A földszinten 6 önálló garázs kerül kialakításra, amik elő vannak készítve elektromos autó töltési lehetőséggel.

A lakások jó beosztásúak, mindegyik nagy terasszal rendelkezik, a földszintiek saját kertkapcsolattal teszik még élhetőbbé a tulajdonosok minőségérzetét, a penthouse lakásokat pedig a hatalmas teraszok teszik még egyedibbé.

Mindegyik lakáshoz biztosít megvásárolható szabadtéri parkolót a beruházó a szépen megépített kertben, ezen felül pedig fedett garázs is vásárolható.

Garázs, elektromos autó töltési lehetőség előkészítéssel megvásárolható: 7,200,000 Ft
Udvari beálló megvásárolható: 1,905,000

A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az energiatakarékos megoldásokra.
A teljesség igénye nélkül: hangszigetelő válaszfalak, mennyezeti hűtés fűtés, padlófűtés, hőszivattyúval, napkollektorokkal kombinálva. Falakon 5 és 20 cm-es hőszigetelés.

A nagyobb lakások megtervezése befektetői szemmel történt, természetesen a belső elrendezés a lehetőségekhez mérten az Ön saját igényeire alakítható.

Befektetés esetén a lakások üzemeltetésére is van lehetőség, levéve az Ön válláról a terheket.

A környékről

A Villa Bauhaus Siófok egyik legfrekventáltabb részén helyezkedik el a Köztársaság utcában. 1 házsorra a parttól. A Siófoki központi strand-plázs, az Aranypart és Petőfi sétány mögött, a Jókai park mellett, a strand főbejáratától 200 méterre. Siófok központja, Sió Pláza, Víztorony 500 méterre található, vasútállomás 300 méterre, a kikötőt pedig egy 600 méteres sétával lehet elérni.

Előnyök:

Központi elhelyezkedés, közeli vízpart. Az épület egy szálloda luxus kényelmét nyújtja. Modern falhűtés/fűtés, napkollektorok, hőszivattyú és szigetelés biztosítja az energiahatékonyságot. Mind az építési technológiában, mind az elhelyezkedésében, mind szolgáltatásaiban prémium kategória.

Average prices in the area

The average sqm price is based on the prices of properties in similar size and condition category. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Contact the advertiser!

Suggestions for you